Ajankohtaista:

14.7.2016MUUTALue lisää »14.7.2016KAUPPALue lisää »14.7.2016KOIRAHOTELLILue lisää »

Etusivu  -  Lampaat  -  Hevoset  -  Agility  -  Koirahotelli  -  Kauppa   -  Yhteystiedot  -  Yrityksestä  -  Galleria  -  Yhteistyössä


TALLITYÖTUURAUKSET

Tallin/hevosenomistajilla on usein vaikeaa saada tallin/hevosenhoitoapua juuri silloin kun sitä tarvitaan. Ammattitaitoisen tuuraajan hankkiminen on suuri päänvaiva kun työntekijä sairastuu, työtä on kausittain liikaa, edessä on lomareissu tms..

Teen tallityö- ja hevosenhoitotuurauksia toiminimellä;
Toimialueena uusimaa sekä Orimattilan, Riihimäen ja Lahden alueet.


Minä

Olen Kristiina Kurtto, syntynyt v. -83. Maatilallamme asuu 4 hevosta (joista kaksi on omiani), lampaita, 2 kissaa, sekä 3 koiraa. Hevoseni ovat asuneet omassa tallissamme vuodesta 2006.

Hevosten kanssa aloitin 10vuotiaana. Kävin ratsastustunneilla ja -leireillä ja hoidin päivittäin hevosia Siltamäen palvelukodin tallilla. Peruskoulun työharjoittelunkin suoritin Vermon ravitalleilla. Ensimmäinen osa-omistushevonen; Suomenhevostamma Veken-Lento, tuli hankittua 14vuotiaana. Vuodet 2001-2003 omistuksessani oli Suomenhevosratsutamma Tyttöjen Emma, jonka kanssa kilpailin esteitä aluetasolla. Nykyiset hevoseni Musta-Petteri ja Visamerkki esittäytyvät kotisivuillamme.

Vuosina 1999-2002 opiskelin hevosenhoitajaksi (Maatilatalouden perustutkinto, laaja hevostalous) Harjun Oppimiskeskuksessa. Hevosista tuli ammatti.

Täältä löydät lisää tietoa minusta ja yrityksestäni.

Työkokemukseni talleilta:

1999-2001  Harjun Oppimiskeskus; Maatilatalouden perustutkinto, laaja hevostalous. Koulutuksen sisältämät työharjoittelut talleilla:
Eqvinox Oy, Christopher Wegelius ja Pikkupihlaja Oy, Susanne Ursin

2002-2004  Ratsutila Onnen Apila, Krista Klingberg

2006-2008  Jokirannan tila - Riverbank Stable, Marjo Vainikka

Työtehtäviin on kuulunut tavallisten tallitöiden lisäksi hevosten liikutusta, asiakaspalvelutehtäviä sekä paljon orien, varsojen sekä nuorten hevosten käsittelyä.

 

Muualta:

2009-2010  Kaaharitassut Tmi; Koira- ja hevosalan yritys.

Harrastusteni ansiosta olen päätynyt ohjaamaan agilitytunteja niin yksityisille koirakoille kuin ryhmillekkin. Vuosina 2009-2010 ohjasin agilitykursseja ryhmille; järjestäjänä Koirapalvelu MarPet Oy, Martina Hirmasto.

2012-->  Primal Sense Farm; Koira- ja hevosalan yritys, sekä maatila. Toiminnan pääpainona eläinten luontainen käyttäytyminen ja alkuperäisvaistot, sekä eläinten tarkoituksenmukainen/tarkoitusperäinen käyttö työssä ja harrastuksissa.

Muut työnantajat: Helsingin Jakelu-Expert Oy, Etelä-Suomen kuljetuspalvelut Oy, Suomen Posti Oy, Itella Oyj, Go-On yhtiöt/Posten Logistik.
Työtodistukset pyydettäessä.
 

varsa_47.jpg

Tallityötuuraus- hinnasto: 

    Tallityöt

    30€/h

   Alv 24% sekä matkakulut sisältyvät hintoihin. 

Ota yhteyttä:

Yhteydenotot ensisijaisesti s-postitse: primalsensefarm@gmail.com
p. 044 3754972/ Kristiina Kurtto
Tutustumiskäynti veloituksetta.