Ajankohtaista:

14.7.2016MUUTALue lisää »14.7.2016KAUPPALue lisää »14.7.2016KOIRAHOTELLILue lisää »
« Takaisin

Metsäretki-paimennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Metsäpaimennus 1,5-2h/ 2 koirakkoa, Pukkila/Seutula120.00 € Tilattavissa
Metsäpaimennus 1,5-2h/ 2 koirakkoa, Mäntyharju120.00 € Tilattavissa
Metsäpaimennus 1-1,5h/ 1 koirakko, Pukkila/Seutula80.00 € Tilattavissa
Metsäpaimennus 1-1,5h/ 1 koirakko, Mäntyharju80.00 € Tilattavissa

METSÄRETKI-PAIMENNUS,

MÄNTYHARJU, PUKKILA, SEUTULA

Metsäpaimennuksen kesto on 1-2h ja hinta 80-120€. Hintaan sisältyy yhden - kahden koirakon osallistuminen metsäretkelle, kahvipaussin kera. Mäntyharjulla kouluttajana/vetäjänä toimii Kristiina Kurtto, Pukkilassa ja Seutulassa vakituiset kouluttajamme.

Metsäpaimennuksissa lampaat viedään syömään ja tehdään rauhallista pitkäkestoista kuljetusta vaihtelevassa maastossa. Metsässä paimentaminen opettaa koiralle tasaisessa matalassa vireessä rauhallista työskentelyä sekä laumanlukutaitoa niin koiralle kuin ohjaajallekin ollen samalla erittäin hyvää ja mielekästä vaihtelua perustreeneille.

Matkan varrella tehdään myös erilaisia ojien/pienien esteiden ylityksiä ja mahdollisesti harjoitellaan lampailta kiellettyjen alueiden suojaamista ja laiduntavan lauman vartiointia koirakon tasosta riippuen. Koiran on hyvä osata ainakin peruskuljetus ja pysähtyä käskystä.

Mukaan otetaan max. kaksi koiraa kerrallaan, jolloin työskentely tapahtuu joko yhtäaikaa tai vuorotellen riippuen siitä miten koirat työskentelevät, jaksavat ja tulevat toimeen keskenään.

Metsäpaimennuksia järjestetään toiveiden mukaisesti. Vapaita ajankohtia pääsee valitsemaan myös fb-ryhmämme (Primal Sense Farm - Paimennustreenit) metsäretkipaimennuksien varauskalenterista.

Nappaa sopiva kaveri koirineen työpariksi ja ottakaa yhteyttä! 

Yhteydenotot Kristiinalle paimennus.psf@gmail.com, p.0443754972 (myös viestit) tai messenger.

Huom! Kaikki metsäpaimennukset sovitaan ja varataan kouluttajan kanssa ennen maksamista!