Ajankohtaista:

14.7.2016MUUTALue lisää »14.7.2016KAUPPALue lisää »14.7.2016KOIRAHOTELLILue lisää »
Etusivu  -  Lampaat  -  Hevoset  -  Agility  -  Koirahotelli  -  Kauppa   -  Yhteystiedot  -  Yrityksestä  -  Galleria  Yhteistyössä

Paimennuskoulutukset

Vantaan Seutulassa, Mäntsälän kupeessa Pukkilassa sekä Mäntyharjulla paimennusta treenataan sekä arkena että viikonloppuisin koko vuoden ympäri. Paimennuskoulutuksemme starttasivat syyskuussa 2012.

  merkki2e.png

         KATSO PAIMENNUSTREENIPÄIVÄT!  

           PAIMENNUSTREENIEN PERUUTUSKÄYTÄNTÖ

 merkki2e.png

Yhden treenikerran aikana jokainen koirakko pääsee lampaille kaksi kertaa (n.2x15min). Koulutusyhmät ovat "sekaryhmiä", eli mukaan voi tulla kaikentasoisten koirien, myös täysin ekakertalaisten kanssa.

Maksukäytäntö ja koulutuksiin ilmoittautuminen

Treenejä varten tulee ostaa treenikortti (hinnasto alla). Kortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Kortit eivät ole koira- eikä ohjaajakohtaisia. Korteilla voi paimentaa Seutulassa, Pukkilassa ja Mäntyharjulla.

Treenikortin saa ostettua helposti verkkokaupastamme verkkomaksulla. Maksetut sarjakortit noudetaan treenien yhteydessä kouluttajalta. Treenin voi maksaa myös käteisellä paikan päällä.

Vain maksettuja treenikortteja/ käteismaksua vastaan pääsee paimennuskoulutukseen. Varaa treeniaika fb-ryhmämme (Primal Sense Farm - Paimennustreenit) treenikalenterista ja pidä treenikortti koulutuksissa mukana, kouluttajat kuittaavat käytetyt kerrat.

     paimennusodie.png

Kun olet tulossa ensimmäistä kertaa PSF:n paimennuskoulutuksiin, käy täyttämässä paimennuskoulutuksen esitiedot-lomake. Lomakkeesta saamme tarvittavat yhteystiedot ja tarpeelliset tiedot aikaisemmasta paimennuskokemuksesta.

Treeneihin osallistuvien tulee itse huolehtia omasta sekä koiran vakuutusturvasta.
Osanottajat vastaavat omista tai koiran aiheuttamista vahingoista.Treenikorttien tilaus:

Treeniaikojen varaus:

  • Fb-ryhmässä: Primal Sense Farm - Paimennustreenit

Yhteystiedot Paimennusta koskien:

paimennus.psf@gmail.com
0443754972/ Kristiina Kurtto

paimennusjedi2.jpg

paimennus.jpg

Hinnasto Paimennuskoulutuksille:

   Kertakäynti-kortti

    35€

   5 kerran kortti

    160€

   10 kerran kortti

    300€

   Kertakäyntikortteja 10kpl tai enemmän

  30€/kpl

   Alv 24% sisältyy hintoihin.

 

Primal Sense Farm - Kristiina Kurtto - 0443754972 - www.primalsensefarm.fi - primalsensefarm@gmail.com - Y-tunnus 2488429-3 - Ristiinantie 455, 52700 Mäntyharju