Ajankohtaista:

14.7.2016MUUTALue lisää »14.7.2016KAUPPALue lisää »14.7.2016KOIRAHOTELLILue lisää »
Etusivu  -  Lampaat  -  Hevoset  -  Agility  -  Koirahotelli  -  Kauppa   -  Yhteystiedot  -  Yrityksestä  -  Galleria  Yhteistyössä

Paimennuskoulutukset

Mäntsälän kupeessa Pukkilassa (Uusimaa) sekä Mäntyharjulla (Etelä-Savo) paimennusta treenataan sekä arkena että viikonloppuisin koko vuoden ympäri. Paimennuskoulutuksemme starttasivat syyskuussa 2012.

Yhteystiedot Paimennusta koskien:

paimennus.psf@gmail.com
0443754972/ Kristiina Kurtto (myös viestit)
Yhden treenikerran aikana jokainen koirakko treenaa lampailla kaksi kertaa (n.2x15min). Perustreeneissä koulutusyhmät ovat "sekaryhmiä", eli mukaan voi tulla kaikentasoisten koirien, myös ekakertalaisten kanssa.

Maksukäytäntö ja koulutuksiin ilmoittautuminen

Treenejä varten tulee maksaa treenikortti (hinnasto alla). Kortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Kortit eivät ole koira- tai ohjaajakohtaisia. Korteilla voi paimentaa Pukkilassa ja Mäntyharjulla.

Treenikortin saa ostettua helposti verkkokaupastamme verkkomaksulla. Maksetut sarjakortit noudetaan treenien yhteydessä kouluttajalta. Treenin voi maksaa myös käteisellä paikan päällä.

Vain maksettuja treenikortteja tai käteismaksua (tasaraha) vastaan pääsee paimennuskoulutukseen. Varaa treeniaika fb-ryhmämme (Primal Sense Farm - Paimennustreenit) treenikalenterista ja pidä treenikortti aina koulutuksissa mukana, kouluttajat kuittaavat käytetyt kerrat.

Kun olet tulossa ensimmäistä kertaa PSF:n paimennuskoulutuksiin, käy täyttämässä paimennuskoulutuksen esitiedot-lomake.
paimennusodie.png
  
Lomakkeesta saamme tarvittavat yhteystiedot ja tarpeelliset tiedot aikaisemmasta paimennuskokemuksesta.

Treeneihin osallistuvien tulee huolehtia omasta/koiran vakuutusturvasta. Osanottajat vastaavat omista/koiran aiheuttamista vahingoista.


Treenikorttien maksaminen:

              --> VERKKOKAUPASSA TAI KÄTEISELLÄ

Treeniaikojen varaus:

              --> FB-RYHMÄSSÄ: PRIMAL SENSE FARM - PAIMENNUSTREENIT

PAIMENNUSTREENIEN PERUUTUSKÄYTÄNTÖ

TREENIRYHMÄ PRIMAL SENSE - NETTIPAIMEN

HINNASTO


paimennusjedi2.jpg
FujiPaim3.jpgDustyPaim2.jpg

~~~~~ TERVETULOA HARJOITTELEMAAN PAIMENNUSTA!  ~~~~~

paimennusdyna.jpg 

Primal Sense Farm - Kristiina Kurtto - 0443754972 - www.primalsensefarm.fi - primalsensefarm@gmail.com - Y-tunnus 2488429-3 - Ristiinantie 455, 52700 Mäntyharju