Ajankohtaista:

14.7.2016MUUTALue lisää »14.7.2016KAUPPALue lisää »14.7.2016KOIRAHOTELLILue lisää »
Etusivu  -  Lampaat  -  Hevoset  -  Agility  -  Koirahotelli  Kauppa   -  Yhteystiedot  -  Yrityksestä  -  Galleria  Yhteistyössä
 

        Paimennustreenien peruutuskäytäntö

 
  • Yksittäisten treenaavien (1-4 koiraa treenaajalla) treeniperuutus tulee tehdä 2vrk (48h) ennen varatun treenin alkua.
  • Ryhmänä/porukalla treenaavien (5-20 koirakkoa) koko ryhmän treeniperuutus tulee tehdä 5 viikkoa ennen varatun treenin alkua. Ryhmänsisäiset yksittäiset treeniperuutukset tulee tehdä 5 viikkoa ennen varatun treenin alkua.
  • Koko päivän treenivaraukset eli paimennuspäivät laskutetaan 5 viikkoa ennen päivän pitämistä yhtenä maksusuorituksena. Paimennuspäivien maksuja ei peruutustapauksissa hyvitetä.
  • Porukkatreenit maksetaan verkkokaupan kautta/laskutetaan 5 viikkoa ennen päivän pitämistä. Maksuja ei peruutustapauksissa hyvitetä.
  • Muut koko päivän treenivaraukset (ratakurssit, teemakurssit ym) on maksettava viimeistään ilmoitettuna eräpäivänä verkkokauppamme kautta. Huom! Kursseille ilmoittautuminen on aina sitova eikä maksuja peruutustapauksissa hyvitetä.

Treeniperuutukset:

        fb-ryhmässämme (primal Sense Farm - Paimennustreenit) tai p.044 375 4972/ Kristiina Kurtto (myös viestit).

        

                      
Myöhästynyt peruutus veloitetaan normaalisti. Myöhästyneen peruutuksen maksu tulee suorittaa viimeistään peruutusta koskevan vuorokauden aikana verkkokauppamme kautta (kertamaksu).

Oman treenivuoron voi kaikissa tapauksissa (myös paimennuspäivät, kurssit ym) luovuttaa toiselle treenaajalle jolloin myöhästyneestä peruutuksesta ei veloiteta maksua. Myös kouluttaja voi ohjata koiraa treeneissä. Treenaajanvaihdoksesta tulee kuitenkin ilmoittaa kouluttajalle.

Pakkasrajaa tai muitakaan säärajoitteita paimennustreeneille ei ole.
Varatkaa treenit sen mukaan mitä koira/ohjaaja kestää olla ulkona. Koira voi hyvin paimentaa myös takki päällä.
Seuratkaa sääennusteita niin että mahdollinen säistä johtuva peruutus tulee tehtyä ajoissa.

Juoksuinen narttu saa osallistua treeneihin.

Huom! Jos olet ollut tekemisissä toisen tilan eläinten kanssa 48h sisällä ennen tilallemme saapumista, huolehdithan lois- ja tautisuojauksesta; puhtaat vaatteet sekä kenkien/tassujen desinfiointi.

Treenikorttitilaus on sitova eikä tilausta voi jälkikäteen muuttaa.

Treenikortti on ehdottomasti oltava mukana treeneissä kuitattavana. Ilman korttia ei voi osallistua treeniin. Jos kortti on esim. unohtunut kotiin, treenin voi maksaa paikanpäällä nettikaupassa, käteisellä tai kaverin treenikorteilla.

Saman talouden koirat voivat puolittaa treenikäyntejä. Ainoastaan puolikasta treenikertaa ei kuitenkaan voi käyttää. Itsenäisissä treeneissä ruksitaan sarjakortilta puolikas kerta. Itsenäisten treenien kertamaksu (20e) suoritetaan verkkokaupan kautta.

Treenien järjestäjällä (PSF) on oikeus perua/siirtää treenejä ja käyttää kouluttajan sijaista järjestäjästä riippumattomista syistä esim. huonojen sääolosuhteiden tai sairastumisten takia. Maksua ei näissä tapauksissa palauteta. Treenaajille tarjotaan seuraavaa vapaata sopivaa ajankohtaa perutun treenin tilalle.
           

dustypaim.jpg


Primal Sense Farm - Kristiina Kurtto - 0443754972 - www.primalsensefarm.fi - primalsensefarm@gmail.com - Y-tunnus 2488429-3 - Lunkkastentie 78, 07560 Pukkila